Saturday, October 31, 2015

Ottakaa kantaa tulkaa ulos kuoristanne? - Herätkää: Miksi "mustan aukon ja mustan tulevaisuuden" suuntaan kumarretaan? Kansa koostuu useista kerroksista kuten syntymäpäiväkakku. Osa on pohjalla, osa on mehua, osa on kermaa, osa mansikoita. Niistä se kakku tulee. Samoin verotus koskee kaikkia toisia enempi toisia vähempi, mutta kaikkien pitäisi tulla toimeen ja elää jotenkin muutenkin kuin porraskäytävissä virtsalta haisten. - 1.11.2015 sunnuntaiaamun epistola Seppo Lehto tapaan: Suomalaiset nussikaa keskenänne, lisääntykää keskenänne. Turha on kumartaa toiseutta brysselin tai moskovan suuntaan saati mokkamasteri mekan ja mustan Afrikan suuntaan. Katsokaa mitä haluatte tulevaisuudelta: Mustan vai valkoisen tulevaisuuden - Jakakaa jos yhdytte (toisiinne ja mielipiteisiini mieluummin kuin ... )

Ottakaa kantaa tulkaa ulos kuoristanne? - Herätkää: Miksi "mustan aukon ja mustan tulevaisuuden" suuntaan kumarretaan? Kansa koostuu useista kerroksista kuten syntymäpäiväkakku. Osa (kansasta) on pohjalla, osa on mehua, osa on kermaa, osa mansikoita. Niistä se kakku tulee. 
Samoin verotus koskee kaikkia toisia enempi toisia vähempi, mutta kaikkien pitäisi tulla toimeen ja elää jotenkin muutenkin kuin porraskäytävissä virtsalta haisten

1.11.2015 sunnuntaiaamun epistola yhteiskuntakriitikko





Seppo Lehto tapaan: 


Suomalaiset nussikaa keskenänne, lisääntykää keskenänne. Turha on kumartaa toiseutta brysselin tai moskovan suuntaan saati mokkamasteri mekan ja mustan Afrikan suuntaan. Katsokaa mitä haluatte tulevaisuudelta: Mustan vai valkoisen tulevaisuuden? 

Kohta ei voi valita, elintila, kadut ja majoituskapasiteetti on varattu taikamatolla lentäville elintasopakolais-statuksella oleville. 


Jakakaa somessa, jos yhdytte (toisiinne ja mielipiteisiini mieluummin kuin ... )



-------------------------------
Sananvapautta päivä päivältä yhä vähempi .. valitettavasti http://sananvapautta.blogspot.fi/

--------------------------------------